Gratis sessie

Kennismaking

Wat werkt wél?  Als je wilt weten hoe het is om met mij te werken, raad ik je aan om een gratis sessie met mij te boeken. In een half uur kan ik je al de nodige tips en adviezen geven waar je direct mee aan de slag kunt. Je maakt ook direct kennis met mijn persoonlijke aanpak en stijl van coachen.

Ja, ik wil graag kennismaken:

5 + 10 =

Weer lekker in je vel, fit en energiek met praktische tips.

Ik ben Petra den Dulk

en ik help vrouwen van boven de veertig die niet echt lekker in hun vel zitten (fysiek, mentaal, of allebei) om weer blij te zijn met wat ze in de spiegel zien, beter te slapen, beter te eten en meer energie te hebben. Als vitaliteitscoach bied ik duurzame hulp, geen ‘quick fix’, en begeleid je met wat zich afspeelt in hoofd, hart en buik. Ik bied maatwerk om een andere levensstijl aan te leren die bij je past, zodat je je zo lang mogelijk gezond en vitaal voelt. Zonder obsessie met eten, sporten, of heel erg streng moeten zijn. Zodat je weer kunt gaan genieten van alles dat het leven je te bieden heeft. Lees meer over mij 

 

 

Mijn droom

Mijn grote droom is dat vrouwen door goed voor zichzelf te zorgen de strijd met hun lichaam achter zich kunnen laten, zodat ze weer ruimte, aandacht en energie hebben voor dat wat er werkelijk toe doet.

Ik geloof dat de wereld niet compleet is zonder vrouwelijke energie en ik bied programma’s waarin vrouwen leren om beter voor zichzelf te zorgen en beter naar zichzelf te luisteren op een manier die wél werkt. Zodat zij energie en enthousiasme hebben om hun dromen waar te maken, en de vrouwelijke energie vrijkomt die we zo hard nodig hebben op aarde.

“Het is heel fijn om met iemand te praten die echt naar je luistert, en die precies aangeeft waar ik mezelf voor de gek houd. We hebben allemaal een klankbord nodig en Petra is heel positief, geruststellend en bemoedigend.”

Linda

“Tijdens de coaching was er openheid en veel vertrouwen om ook echt stappen te kunnen zetten.  Ik ben Petra dankbaar dat ik na dit half jaar sta waar ik nu sta en zelf weer goed verder kan.”

Meike

“Ik ben je dankbaar, Petra. Ik ben niet alleen 10 kilo kwijt, er wordt ook weer gelachen in huis!”

Gerda

De Kunst van Lichter Leven I a Limitless Life company I Petra den Dulk
06-22243135 I info@dekunstvanlichterleven.nl