Lekker lichter

Voed je lichaam,

voed je dromen.

  • In 4 sessies leer je alles over voedzaam eten dat van nature aansluit bij je lichaam, zonder dat het een obsessie wordt.
  • Dit werkt vooral als je helemaal klaar bent met diëten, en een beetje opstandig wordt van alle tegenstrijdige adviezen.
  • Als je door de bomen het bos niet meer ziet, is dit hét programma voor jou:  ‘back to basics’.
  • Je krijgt praktische tips die je direct kunt toepassen. Het gaat om bewust kunnen kiezen. Niet vanuit wilskracht of afzien, maar om waar je lijf om vraagt. Dit is een totáal andere benadering van eten.

Let op: dit is GEEN dieet en je krijgt GEEN weekmenu.  Daarvan hebben we er al voldoende. Wat dan wel? Dat vind je hieronder.

Weer lekker in je vel, fit en energiek met praktische tips.

Wat is het resultaat van dit programma?

=

Je gaat weer ‘normaal’ eten, en kiest bewust wat goed voor je is.

=

Maaltijden samenstellen en boodschappen doen wordt simpel.

=

Je kiest met gemak en het ‘gedoe’ met eten stopt.

=

Je kookt zonder veel moeite lekkere maaltijden voor het hele gezin.

=

Je kunt alle dieetboeken de deur uit doen.

=

Je kunt weer ontspannen naar feestjes en etentjes.

Lekker lichter

Aan het einde van dit programma heb je veel meer energie, omdat je niet meer de hele dag bezig bent met (denken over) eten.

De investering is €399 voor 4 sessies met individuele begeleiding.

Ik wil graag meer info

8 + 13 =

Ik ben Petra den Dulk

en ik help vrouwen van boven de vijfenveertig die niet echt lekker in hun vel zitten (fysiek, mentaal, of allebei) om weer blij te zijn met wat ze in de spiegel zien, beter te slapen, beter te eten en meer energie te hebben.

Als vitaliteitscoach bied ik duurzame hulp, geen ‘quick fix’, en begeleid je met wat zich afspeelt in hoofd, hart en buik. Ik bied maatwerk om een andere levensstijl aan te leren die bij je past, zodat je je zo lang mogelijk gezond en vitaal voelt. Zonder obsessie met eten, sporten, of heel erg streng moeten zijn. Zodat je weer kunt gaan genieten van alles dat het leven je te bieden heeft. Lees meer over mij. 

 

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Kijk even hieronder. Mocht je dan nog iets willen weten, neem dan contact met mij op:  info@dekunstvanlichterleven.nl.

Mijn aanpak is oprecht, direct en helder; ik ben scherp maar ook warm en liefdevol. Ik ben een zeer ervaren coach en trainer. Mijn opleidingen en achtergrond geven me een gedegen theoretische basis; mijn levenservaring zorgt voor begrip voor hoe jij je werkelijk voelt. Ik werk vanuit ervaring en kennis, met plezier om je te helpen, in verbinding met jou.

Ik ben zo moe, kun jij me wel helpen?

Door te kijken naar je lichaam als systeem kunnen we kijken welke kleine stappen we kunnen zetten om je vooruit te helpen. Je hoofd en je lichaam zijn verbonden via de nek. Daar is winst te behalen.

Ga ik ook afvallen?

Veel vrouwen zijn altijd bezig met hun gewicht, soms al hun hele leven lang. Dat zorgt voor een flinke strijd, die veel energie kost. Meer dan je lief is. Als je met mij werkt, ligt de focus niet op afvallen. Dat is bijzaak. Waarom dat zo is laat ik je precies zien in dit traject van 4 sessies. Veel (strenge) diëten richten meer schade aan dan je denkt, en ik leer je juist om op een andere manier met voeding en je lichaam om te gaan. Ik begeleid je ook om hardnekkige patronen om te buigen en keuzes te maken die werken op de lange termijn. Daarom werken we ook minimaal 3 maanden met elkaar. We kijken naar hoe jij en je lichaam werkelijk in elkaar zitten, naar je motivatie, naar obstakels die in de weg zitten. We kijken niet alleen naar voeding, maar ook naar stofwisseling, ontspanning, hormonen en beweging.  Ik leer je om je nieuwe levensstijl vast te houden. Een maand na de afloop van het traject check je nog een keer bij me in. Je kunt het prima alleen, maar je staat er niet alleen voor 

Waar spreken we af?

Ik houd praktijk aan huis in Bilthoven en ik heb cliënten die overal vandaan komen. Ik werk net zo makkelijk via Zoom of telefoon, dat scheelt je reistijd!  Je kunt mijn programma rustig vanuit huis doen. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in mijn praktijk.

Ik slik medicijnen, kan ik dan ook meedoen?

Je kunt júist meedoen als je medicijnen slikt. Het hangt er wel van af om welke medicijnen het gaat. Overleg graag wel even met je arts voor je begint, maar die zal het waarschijnlijk alleen maar toejuichen dat je een andere manier van denken over eten wilt aanleren, vanwege de gezondheidsvoordelen die het oplevert.

Wordt dit traject vergoed door mijn zorgverzekering?

Ik werk complementair aan de reguliere gezondheidszorg. Ik ben geen diëtist, overgangsconsulent of gewichtsconsulent. Ik ben gecertificeerd en gediplomeerd life coach (CPCC) en leefstijl- en vitaliteitscoach (MARK Academie) en gebruik mijn ervaring, kennis, en alles dat ik in huis heb om met cliënten zoals jij te kunnen werken, en wil me niet laten beperken door de contracten en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen. De administratieve last van dit soort constructies zou de prijs van mijn diensten alleen maar opdrijven. Op deze manier blijven mijn diensten betaalbaar.

Hoe lang duren de sessies?

Sessies duren per telefoon of zoom 45-60 minuten. Live sessies duren 60 minuten.  De laatste sessies wordt gebruikt om het traject af te ronden.

Mijn droom

Mijn grote droom is dat vrouwen de dieetmentaliteit en de eeuwige strijd met hun lichaam achter zich kunnen laten, zodat ze weer lekker in hun vel zitten en ruimte, aandacht en energie hebben voor dat wat er werkelijk toe doet.

Ik geloof dat de wereld niet compleet is zonder vrouwelijke energie en ik bied programma’s waarin vrouwen leren om beter voor zichzelf te zorgen en beter naar zichzelf te luisteren. Zodat zij energie en enthousiasme hebben om hun dromen waar te maken, en de vrouwelijke energie vrijkomt die we zo hard nodig hebben op aarde.

“Het lukte me dankzij jou meteen om een knop om te zetten  en ik voel me zoveel beter in mijn vel! Ik slaap nu ook beter en sta weer uitgerust op.”

Linda

“Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet voor mezelf.  Ik had nog jaren aan kunnen modderen.  Ik was helemaal klaar met jojo-en en ik ben blij dat jij me daarvan af hebt geholpen!”

Brenda

“Na één sessie met jou had ik al voldoende waardevolle tips om zelf mee aan de slag te gaan. Ik ben nu 10 kilo kwijt, maar dat is niet het belangrijkste. Het is weer gezellig thuis!”

Janneke

De Kunst van Lichter Leven I a Limitless Life company I Petra den Dulk
06-22243135 I info@dekunstvanlichterleven.nl