Lichter Leven

Kom weer lekker in je vel te zitten:

  • In 8 sessies leer je alles over stress, ontspanning, emotie-eten, beweging en voedzaam eten, zonder dat het een obsessie wordt.
  • Dit werkt vooral als je doodmoe bent van alle tegenstrijdige adviezen, alles al hebt geprobeerd, en niks werkt.
  • Je krijgt praktische tips die je direct kunt toepassen. Het gaat om bewust kunnen kiezen. Niet vanuit wilskracht of afzien, maar om waar je lijf om vraagt. Dit is een totáal andere benadering van gezond leven.

Let op: dit is GEEN dieet en je krijgt GEEN weekmenu.  Daarvan hebben we er al voldoende. Wat dan wel? Dat vind je hieronder.

Weer lekker in je vel, fit en energiek met praktische tips.

Wat haal ik uit dit programma?

=

Je voelt je beter in balans en hebt weer rust in je hoofd, je buik en je lijf.

=

Je maakt bewuste keuzes die je op het lijf geschreven zijn.

=

Je kiest met gemak en ‘gedoe’ met eten stopt.

=

Je voelt je mentaal en fysiek sterker en bent niet meer de hele tijd aan het piekeren.

=

Je wordt weer blij van wat je in de spiegel ziet.

=

Je hebt weer zin om te bewegen. Voor je plezier. 

=

Je leert normaal te eten en bent niet meer voortdurend met eten of diëten bezig.

=

Je slaapt beter en hebt weer energie als de wekker gaat.

=

Je kunt weer ontspannen naar feestjes en etentjes.

Lichter Leven

Aan het einde van dit programma zit je weer weer lekker in je vel en heb je meer energie. Je kunt dit dankzij je eigen keuzes omtrent voeding, beweging en ontspanning ook op de lange termijn volhouden.

Je investering is €799 voor 8 sessies met individuele begeleiding, intake en afronding.

Dit traject duurt maximaal 6 maanden.

Weer lekker in je vel, fit en energiek met praktische tips.

Ja, ik wil graag meer info

9 + 14 =

Zonder Petra was het me niet gelukt om weer van mijn lijf te gaan houden. Het was echt een eindeloze strijd en ik had al zoveel geprobeerd! Nu zit ik weer lekker in mijn vel. Ik kan het iedereen aanraden!

Tamara

Afvallen was niet mijn belangrijkste doel: ik wilde gewoon stoppen met diëten en niet meer de hele dag met eten bezig hoeven zijn. Dankzij Petra’s holistische aanpak en heldere adviezen is me dat gelukt. 

Petra

Ik wist dat diëten niet werkten, ik kwam alleen maar meer aan. Nu ik weet wat ik moet doen, lukt het me wél.  Dankzij Petra’s begeleiding maak ik keuzes die ook op de lange termijn goed vol te houden zijn.  Nu kan ik weer genieten van eten, en daar was het me eigenlijk om te doen!

Wim

Het is gewoon een totáal andere aanpak. Je gaat anders kijken naar je zelf en wat aansluit bij wat je van het leven wilt.  Voeding wordt bijzaak. Je gaat kiezen vanuit je hart, en je saboteurs hebben het nakijken. Ik kan het iedereen aanraden!

Kim

Ik ben Petra den Dulk

en ik help vrouwen van boven de veertig die niet echt lekker in hun vel zitten (fysiek, mentaal, of allebei) om weer blij te zijn met wat ze in de spiegel zien, beter te slapen, beter te eten en meer energie te hebben. Als vitaliteitscoach bied ik duurzame hulp, geen ‘quick fix’, en begeleid je met wat zich afspeelt in hoofd, hart en buik. Ik bied maatwerk om een andere levensstijl aan te leren die bij je past, zodat je je zo lang mogelijk gezond en vitaal voelt. Zonder obsessie met eten, sporten, of heel erg streng moeten zijn. Zodat je weer kunt gaan genieten van alles dat het leven je te bieden heeft. Lees meer over mij 

 

 

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Kijk even hieronder. Mocht je dan nog iets willen weten, neem dan contact met mij op:  info@dekunstvanlichterleven.nl.

Mijn aanpak is oprecht, direct en helder; ik ben scherp maar ook warm en liefdevol. Ik ben een zeer ervaren coach en trainer. Mijn opleidingen en achtergrond geven me een gedegen theoretische basis; mijn levenservaring zorgt voor begrip voor hoe jij je werkelijk voelt. Ik werk vanuit ervaring en kennis, met plezier om je te helpen, in verbinding met jou.

Ga ik ook afvallen?

Veel vrouwen zijn altijd bezig met hun gewicht, soms al hun hele leven lang. Dat zorgt voor een flinke strijd, die veel energie kost. Meer dan je lief is. Als je met mij werkt, ligt de focus niet op afvallen. Dat is bijzaak. Het gaat erom dat je weer lekker in je vel zit, en dat je blij wordt van wat je in de spiegel zit. Veel (strenge) diëten richten meer schade aan dan je denkt, en ik leer je juist om op een andere manier met voeding en je lichaam om te gaan. In het traject ‘Lekker Lichter’ leer ik je de basics van gezond en voedzaam eten. In het traject ‘Lichter Leven’ begeleid ik je ook om hardnekkige patronen om te buigen en keuzes te maken die werken op de lange termijn.  Lekker Lichter is het basis traject, en Lichter Leven is het vervolg traject, maar je kunt ze los van elkaar boeken. Als je al heel veel weet over voeding kun je ‘Lekker Lichter’ overslaan.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, en graag de basics wilt leren, raad ik je aan om in te stappen in het ‘Lekker Lichter’ traject. Dit is een kort traject van 4 sessies. Daarin leer je hoe je lichaam en je brein werkt en hoe je het kunt ondersteunen met voedzaam eten.

Om het ‘Lichter Leven’ traject te laten slagen werken we minimaal 3 maanden met elkaar. We kijken naar hoe jij en je lichaam werkelijk in elkaar zitten, naar je motivatie, naar obstakels die in de weg zitten. We kijken niet alleen naar voeding, maar ook naar stofwisseling, ontspanning, hormonen en beweging.  Ik leer je om je nieuwe levensstijl vast te houden. Twee en zes maanden na de afloop van het traject check je nog een keer bij me in. Je kunt het prima alleen, maar je staat er niet alleen voor.

Waar spreken we af?

Ik houd praktijk aan huis in Bilthoven en ik heb cliënten die overal vandaan komen. Ik werk net zo makkelijk via Zoom of telefoon, dat scheelt je reistijd!  Je kunt mijn programma rustig vanuit huis doen.  Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in mijn praktijk.

Ik slik medicijnen, kan ik dan ook meedoen?

Je kunt júist meedoen als je medicijnen slikt. Het hangt er wel van af om welke medicijnen het gaat. Overleg graag wel even met je arts voor je begint, maar die zal het waarschijnlijk alleen maar toejuichen dat je een andere manier van denken over eten wilt aanleren, vanwege de gezondheidsvoordelen die het oplevert.

Wordt dit traject vergoed door mijn zorgverzekering?

Ik werk complementair aan de reguliere gezondheidszorg. Ik ben geen diëtist, overgangsconsulent of gewichtsconsulent. Ik ben gecertificeerd en gediplomeerd life coach (CPCC) en leefstijl- en vitaliteitscoach (MARK Academie) en gebruik mijn ervaring, kennis, en alles dat ik in huis heb om met cliënten zoals jij te kunnen werken, en wil me niet laten beperken door de contracten en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen. De administratieve last van dit soort constructies zou de prijs van mijn diensten alleen maar opdrijven. Op deze manier blijven mijn diensten betaalbaar.

Hoe lang duren de sessies?

Sessies duren per telefoon of zoom 45-60 minuten. Live sessies duren 60 minuten.  De laatste sessies wordt gebruikt om het traject af te ronden.

Als vitaliteitscoach voor vrouwen in de overgang begeleid ik je zodat je gezond en fit ouder kunt worden op een manier die helemaal bij jou past. Via je buik, je hoofd én je hart ♥

De Kunst van Lichter Leven I a Limitless Life company I Petra den Dulk
06-22243135 I info@dekunstvanlichterleven.nl