Wie is Petra den Dulk?

Je hebt coaches en coaches. Waarom zou je voor mij kiezen? Ik onderscheid me omdat ik a) goed onderlegd ben en b) ruime ervaring heb en c) ik begrijp dat om te realiseren wat je wilt hoofd, hart én buik belangrijk zijn.  Ik ben al ruim 20 jaar gecertificeerd Life Coach en heb de post-HBO opleiding tot vitaliteitscoach afgrond. Ik weet heel veel over lekker in je vel zitten op fysiek en mentaal gebied dankzij voeding, ontspanning en beweging. Ieder mens is uniek.  De quick fix bestaat niet, als het om je fysieke en mentale gezondheid gaat. Daarom neem ik ook de tijd om een laagje dieper te gaan.

Het is heerlijk om goed in je vel te zitten. Zowel fysiek als mentaal.

Rust in je hoofd en in je lijf geeft meer energie … voor alles!

Verfrissend

Ik ben heel direct, neem geen blad voor de mond. Men noemt mij eerlijk, helder en verfrissend door de manier waarop ik naar de dingen kijk. Verder heb ik een scherpe blik en een flinke ‘bull-shit’ radar: ik prik makkelijk door mensen en hun verhalen heen.

 

Verbindend

Mijn aanpak is verbindend: Je werk is niet gescheiden van thuis, je hoofd niet gescheiden van je lichaam, je gevoelens niet van je brein. Een echt holistische aanpak dus. Neem graag contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Ik heb vele jaren ervaring als coach en trainer. Ik heb een HBO en een WO diploma, ben Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) en ik ben gediplomeerd vitaliteitscoach. But who cares? Ik ben ook ervaringsdeskundige; ik weet waar ik het over heb. Op mijn veertigste kreeg ik een burn-out en kwam weer tot mezelf dankzij voeding, ontspanning en beweging.

Goed voor jezelf en je duurzame welzijn zorgen, dát is belangrijk. Dankzij mijn opleidingen en achtergrond heb ik een gedegen theoretische basis; mijn levenservaring zorgt voor begrip voor hoe jij je werkelijk voelt. Ik ben niet alleen helder en direct, maar ook warm en liefdevol. Mijn begeleiding is oprecht, in verbinding met jou, recht uit mijn hart, met plezier.

Mijn grote droom

Als vrouwen goed voor zichzelf  zorgen en de strijd met hun lichaam achter zich kunnen laten, krijgen ze weer ruimte, aandacht en energie voor dat wat er werkelijk toe doet.

Ik geloof dat de wereld niet compleet is zonder vrouwelijke energie en ik begeleid vrouwen om beter voor zichzelf te zorgen en beter naar zichzelf te luisteren. Zodat de vrouwelijke energie vrijkomt die we zo hard nodig hebben op aarde. ♥

Weetjes over mij

Ik ben hoog sensitief (HSP). Ik hoor, zie en voel veel, en merk daardoor zaken op die voor anderen misschien niet zo snel zichtbaar zijn.

Ik heb een heel fijn gezin, met een lieve man en twee tienerzonen. Ik ben er trots op om moeder te zijn.

Het kan mij niet zweverig genoeg zijn, maar ik ben ook heel kritisch en praktisch en blijf graag met beide benen op de grond.

“Het is heel fijn om met iemand te praten die echt naar je luistert, en die precies aangeeft waar ik mezelf voor de gek houd. We hebben allemaal een klankbord nodig en Petra is heel positief, geruststellend en bemoedigend.”

Linda

“Tijdens de coaching was er openheid en veel vertrouwen om ook echt stappen te kunnen zetten.  Ik ben Petra dankbaar dat ik na dit half jaar sta waar ik nu sta en zelf weer goed verder kan.”

Meike

“Ik ben je dankbaar, Petra. Ik ben niet alleen 10 kilo kwijt, er wordt ook weer gelachen in huis!”

Gerda

De Kunst van Lichter Leven I a Limitless Life company I Petra den Dulk
06-22243135 I info@dekunstvanlichterleven.nl